Workshops

Gezond leven in tijden van stress? Kan dat? 

We zijn allemaal druk bezig: werk, gezin en sociale verplichtingen zijn soms moeilijk te combineren! Daarnaast moeten we vandaag ook nog eens heel wat sportieve of culturele interesses vertonen in onze ‘vrije tijd’. Blijft er daarbij nog ruimte over voor een gezonde levensstijl? Jazeker!

De voorbereiding

Of je nu gewicht wil verliezen, een sportieve uitdaging wil aangaan of op zoek bent naar wat afwisseling voor de eeuwige boterham met kaas bij de lunch… Het start allemaal met een goede voorbereiding. Wie kiest er voor een kant-en-klaar zoppig broodje met mayonaise als een lekkere homemade couscoussalade klaarstaat op de middag? Of wat denk je van een havermoutje dat geen vieze smakeloze brij is, maar smaakt naar worteltaart, compleet met vanilleglazuur? Voor je het weet stapel ook jij de bakjes met gezonde lunches en dinertjes op in je koelkast. Maar wat stop je daar dan precies in?

Workshop Foodprepping

Deze voorbereiding kan je leren. In mijn workshops ‘foodprepping: gezond leven in tijden van stress’ leer je snel de juiste bestanddelen en producten kennen, doe je ideeën op voor gemakkelijke maaltijden en gaan we ook zelf aan de slag om een drukke dag vol gezonde voeding voor te bereiden.

Zelf een workshop organiseren? Op zoek naar een leuke avondactiviteit voor uw sportclub of vriendinnengroepje? Of heeft uw bedrijf nood aan een gezonde boost? Contacteer mij gerust (via robberechtslien@gmail.com) zodat we samen een mooi programma op maat kunnen uitwerken.

Kom naar het event ‘Runnerstalk’ op 22 juni 2017! Alle info vind je hier