Vanaf nu doe ik alles wat ik wil

Vorige week een aankondiging van de 10 miles en dan… radiostilte… Niet vanwege ziekte of vakantie, maar wel vanwege het leven dat even keihard verder raasde. Met momenten waarop het stilstond waarop ik precies hetzelfde deed: even helemaal niets… Ook niet bloggen! Omdat de nood om te schrijven er nu wel weer is, een blogberichtje over dat leven. 

Over sporten

Het zal u niet ontgaan zijn – ik kan weer lopen. Ongestraft op lage tempo’s en af en toe eens wat sneller! Voor het eerst in jaren heb ik vanaf de komende weken ergens ook een trainer! Een echte, die schema’s maakt en u onder uw voeten geeft als je te veel of te weinig doet! Maar daarover later meer als de zaak rond is en ik wat te vertellen heb.

Maar verder gaat het goed… Ik tik rustig weer de 45 kilometer per week aan en zwem steeds wat minder (wat in mijn geval iets positief is). Af en toe gooi ik er zelfs een praktisch loopje tegenaan om wat minder de auto te nemen. Als je daar ook zin in hebt, mag je dat altijd delen onder #dagenzonderwagen. Februari mag dan de maand zonder alcohol zijn… Gezien ik standaard niet drink, zal ik dan maar iets milieubewust doen!

Dan wil ik nu een zweverige loopervaring delen. Scroll gerust door naar de volgende alinea indien u dat niet zint. Een half jaar geleden, riep ik vanuit de lappenmand met tranen en tuiten dat ik gewoon mijn schoenen wilde aandoen en zonder nadenken een stukje wilde rennen. Zonder nadenken over blessures en kilometers tellen. Afgelopen weekend zat ik met moeder en vader (en Floor) aan de ontbijttafel, toen er werd opgemerkt dat een weekendkrant wel fijn zou zijn! We zaten in het verre Pajottenland, waar je zonder fiets de bakker niet haalt… De auto stond ons vanonder zijn ijslaag te smeken met rust te laten… Dus hobbelde ik 5 kilometers heuveltjes af richting de krantenwinkel na een sloot koffie in mijn lijf gekapt te hebben. Ergens tussen die groene heuvels besefte ik dat het gewoon weer kon. En dat resulteerde in deze blije foto. #BLESSED

img_20190126_094440211_burst001

Oh en er viel sneeuw en dat vind ik fantastisch! Omdat ik verder weet dat iedereen Floor interessanter en schattiger vind dan mij, volgt hier nog een foto van haar. De Sneaky bastard had net (het was 6 uur in de ochtend) een dikke scheet gelaten en was duidelijk heel blij met zichzelf!

En verder

Daarnaast organiseer ik dit jaar voor het eerst een evenement rond planten: de grootste kamerplantenoutlet van Vlaanderen namelijk! Gatenplanten op je shirt of behang zijn leuk, maar niets boven de living kind! Mijn broer en familie nemen de praktische kant op zich en leveren de locatie (Bloemen Robberechts, duh), maar ik mag met de marketing en sociale media aan de slag! Laat dat nu wel mijn cup of coffee zijn! Ongeziene respons en nog maar de vraag of we na 1 dag nog kamerplanten in voorraad gaan hebben… Ik ben zeer benieuwd! U komt toch ook? Je vindt het hier op Facebook!

En ook

Dan nog even een laatste puntje dat het leven beheerst: we zoeken een huis om in te wonen! Eentje dat helemaal van ons is. Jawel, na al het gezeur aan ons hoofd geven we eraan toe en willen een huisje met een tuintje erbij.

En dat ook nog

Al vanaf mijn zesde levensjaar roep ik dat ik schrijver wilde worden. Tientallen boeken liggen er al in mijn digitale bibliotheek te verstoffen. De meeste onafgewerkt of niet nagelezen. Na 4 jaar taal- en letterkunde, enkele masterclasses en gesprekken met mensen die wel al publiceerden (en hoe) ben ik nu echt begonnen aan een roman! Het is een historisch roman met een vleugje fantasy en er komt geen woordje over hardlopen in voor… Dus, mijn niet-lopende volgers: verheugd u op een ander soort verhaal!

Het maakt mij zielsgelukkig dat hij intussen driekwart af is en dat ik nog evenveel van mijn personages hou als in het begin. Ook hebben enkele mensen met verstand ervan het eerste deel inmiddels gelezen en ze vonden het zelfs leuk! Dus bij deze, als u een uitgever kent (of bent), laat het mij weten!

En hoe gaat het met jullie?

Een gedachte over “Vanaf nu doe ik alles wat ik wil

  1. Wat mooi dat je jezelf zo laat zien als je bent. Onderweg, niet perfect in jouw leven met veel toekomstplannen. Happy met waar je mee bezig bent.

    Zelf ben ik ook bezig met dingen waar ik happy van word: naaien, lesgeven en daar mijn eigen bedrijf Atelier DJ van maken. De zakelijke kant kost ook veel tijd en inzet, terwijl het werk doorgaat en ik tegelijkertijd mijn kennis probeer te vergroten door een opleiding te volgen (lingerie) en aanbod te verbreden (sportkleding op maat met zakken waar je die wenst en zo).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s