Nieuwe favorieten uit ‘tha health scene’

Sinds enkele weken heb ik me ingeschreven bij MrsSharepa. Dat betekent dat ik als blogger nieuwe producten, die passen binnen mijn blog, als eerste ontvang om ze voor jullie te testen! Gezien het vooral om (gezonde) voeding gaat, snap je dat ik erg enthousiast ben over deze samenwerking! Welke favorieten zaten er deze maand voor mij in de box?

DSC_0523

Even een overzichtje van wat er in mijn box zat! Havermout en muesli van Turtle, Inca Muesli van Lima, sojasaus met lager zoutgehalte van Lima, ongezoete amandelmelk van lima, twee soorten thee van Biolys en twee mueslirepen van Trobon.

DSC_0561

Zie hier meteen mijn nummer 1! Dat is de glutenvrije Inca Muesli van lima: er zit gepofte quinoa en amaranth in, maar ook vooral heerlijk knapperige stukjes vijg! Zo lekker op mijn smoothiebowl, maar eigenlijk smijt ik het zowat overal overheen op dit moment! De muesli is niet zo heel zoet als haar gesuikerde broertjes uit de supermarkt en dat maakt het voor mij echt een heel aangename smaakervaring. Anders heb ik voor de rest van de dag zoete trek.

DSC_0499

Darcy heeft overigens 100 keer geprobeerd deze shoot te ‘photobomben’.

Op de tweede plaats staan deze repen van Trôbon: de graanreep met amandelen en dadels vond ik het lekkerst en ook verrassend laag in calorieën voor dit soort mueslirepen… 144 kcal voor 40 gram vind ik een prima tussendoortje. De guarana sportreep heb ik getest voor het zwemmen in de late namiddag en dat viel goed! Veel energie en qua smaak ook echt oké.

DSC_0548

Ik was ook erg enthousiast over deze sojasaus. Het is namelijk zo dat wij thuis amper zout aten, waardoor ik gerechten al snel veel te zout vind. Sojasaus mag voor mij dus ook best wat minder zoutig worden: anders krijg ik er zo veel dorst van! Prima smaak ook, overigens.

DSC_0545

Vervolgens nog één favorietje om het af te leren: ongezoete amandelmelk! Prima om havermoutjes, maar ook andere veganistische gerechten te bereiden. Qua smaak vind ik de zoete variant een pak lekkerder om te drinken, maar in bereidingen en baksels is het soms net iets handiger om zelf de zoetstof toe te kunnen voegen!

Heb jij nog nieuwe ‘healthy stuff’ ontdekt deze maand? Laat het me zeker weten!

Een gedachte over “Nieuwe favorieten uit ‘tha health scene’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s