Delhaize-event: eindejaarspop-up en favoriete gerechten!

Op dinsdag 4 december behoorde ik tot de groep geluksvogels die samen met journalisten, bloggers en genodigden mee mocht gaan genieten van de aftrap van de eindejaarscampagne van Delhaize. In het decor van hun nieuw pop-up atelier mochten wij genieten van een glim van hun allerlekkerste nieuwe gerechten. Genieten jullie ook mee?

Atelier Delhaize (2)

IMG_20181205_160117_969

Zo beginnen we de avond. Ik drink zelden alcohol: de laatste keer was al meer dan een maand geleden, maar voor een eventje af en toe maak ik wel een uitzondering. Op een lege maag was dit, overigens, niet mijn beste plan!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de feestedities van de boekjes van de supermarkt, lees ik ’s avonds graag (bij een lekker melige kerstfilm) door. Dat van Delhaize vind ik altijd schitterend! Heel mooi afgewerkt met leuke ideeën. Ik had een beetje het gevoel alsof ik nu door dat boekje heen wandelde met al die gerechten van Sofie Dumont, Seppe Nobels en Jeroen De Pauw die we mochten proeven! Normaal staar je verlekkerd naar de foto’s in die magazines… Nu kwam het 2 seconden later de keuken uit!

De brushetta’s die je hierboven ziet, waren mijn favoriete hartige hapje! Er was ook gezorgd voor een mooie inkleding.

Mag ik even aparte aandacht vragen voor de Japanse toiletten? De pop-up kan je overigens zelf ook nog bezoeken! Op weekdagen zijn er ontbijtjes, op vrijdag after work feestjes, op zaterdagen oesters en zeebruchten en op zondag taart! Adres: Atelier Delhaize pop-up: Gulden-Vlieslaan 26 in 1050 Brussel. Ik word overigens niet betaald om dit te vertellen: ik vond het gewoon oprecht een leuke ervaring en plan zelf nog eens te passeren als ik in december in Brussel ben.

En dan mijn favoriete moment van de avond (hoe kan het ook anders): het dessert! Vooral de Kerststronk met espresso, meringue en geglaceerde kastanjes door viel bij mij in de smaak. De panna cotta en de chocolademousse konden daar echt bijlange niet aan tippen. Beeld je supergoede tiramisu in, maar met een vleugje kastanje en minder amaretto. Kan je je er iets bij voorstellen? Het recept vind je hier

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s