Naaktcamping? En 9 andere vragen!

In het boekje ‘999 vragen aan jezelf’ vond ik enkele vragen die me zo leuk leken, dat ik ze hier wilde delen! Het leek me een leuke manier om wat meer over me te vertellen, gezien jullie mij verder vooral kennen als sporter, dierenvriend of ex-eetstoornispatiënt! Er is meer! Wie weet maak ik er wel een nieuwe rubriek van! We beginnen meteen met de eerste 10. 

  1. Zou je de maan willen bezoeken?

Ik denk dat ik van zo’n tripje bloednerveus zou worden, maar dat ik het uiteindelijk wel zou doen! Lijkt me ontzettend fascinerend. Wie weet wordt ik de eerste airjogger op de maan?!

2. Heb je een strafblad?

Nee! Hoogstens een keertje gevochten als 8-jarige wildebras.

3. Had je vroeger puistjes?

Ja! En altijd op dezelfde plek op m’n kin. Daar duiken ze nog steeds op bij bad skin days of in die periode van de maand. Als je inzoomt hieronder kan je ze spotten!

Als je nu echt aan het inzoomen bent, ben je een beetje raar!

1916425_1277859352237_2479023_n

4. Zou je naar een naaktcamping gaan?

Misschien TMI, maar ik loop echt zonder gêne zonder kledij rond: ik ben thuis degene die naakt door het huis danst! Sauna’s schrikken mij ook absoluut niet af, net als gemeenschappelijke kleedkamers (tenzij in Japan). Een naaktcamping zou ik dan om een of andere reden weer niet overwegen… Op een of andere manier verwacht ik daar van die vieze glurende hippies tegen te komen en die hoef ik niet in m’n leven!

14520567_1190013434392226_3377364492235748364_n.jpg

5. Vond je het leuk om een broer/zusje te krijgen?

Ik had al een broer toen ik werd geboren en was daarmee ook meteen het laatste kind. Laat ik deze vraag vervangen door ‘vind je het leuk om geen enig kind te zijn?’. Jep! Heel handig!

6. Speel je wel eens vals?

Constant. Ik vind het echte spel meestal valsspelen zonder betrapt te worden!

7. Kan je tegen je verlies?

Ik ben bloedfanatiek! Als het gaat om dingen waar ik wat van kan natuurlijk… Nipte verliezen kunnen mij echt pissig maken: zelfkennis, hè. Anderzijds beperkt zich dat wel echt tot de velden waarin ik heel gepassioneerd ben en die zijn gelukkig beperkt. In alle andere gevallen ben ik veel meer gefocust op plezier maken, gelukkig! Van al die competitiedrang word ik (besef ik meestal) geen leuker mens, maar toch altijd leuker dan van die ijskonijnen die nergens om geven, toch?

8. Kan je tegen bloed?

Niet op televisie of in horrorfilms. In reële bloederige situaties blijf ik altijd heel kalm om te doen wat moet.

9. Ben je wel eens in het Rijksmuseum geweest?

Ja, heerlijke plek! Het was niet al te toeristisch, dus we hadden ruim de tijd om alles te bewonderen!

13603253_10210001703624819_4350542401532255218_o.jpg

10. Ga je graag naar het strand?

Ja! Open water zwemmen, rennen op het strand of gewoon wat chillen met de juiste zonebescherming? Ik vind het allemaal fantastisch, net als gure ochtendwandelingen in de winter of slenteren bij de zonsondergang. Heel fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s