Twee reizen die ik zou maken als ik morgen de lotto win…

Veel mensen dromen ervan… De lotto winnen. Of Win for Life. En ik denk dat het grootste deel daarvan dan vooral zou willen reizen en de wereld zien. Ik behoor daarbij tot het goede gemiddelde van onze bevolking, maar mijn reiswensen zouden wel erg specifiek zijn. Vandaag speel ik even voor virtuele touroperator en neem ik jullie mee mijn dromen in. 

brown book page

 1. Read and fly

Ben jij net als mij gek op boeken? Kom dan mee met Read and fly! Nooit meer last van gebrek aan inleving. Je lees elk boek op de locatie waar het zich afspeelt. We vertrekken zodra het boek uit is… Aan jou dus de keuze of je lang wil blijven, weinig leest en veel sightseeing doet, of dat je misschien lekker binnen lezen blijft. Hier is alvast een eerste reisplanning!

 1. Pride and prejudice in een prachtig Engels landhuis, compleet met thee en cake!
 2. Harry Potter in het ruwe noorden van Engeland/Schotland bij het haardvuur van een of ander kasteel.
 3. Lord of the rings mijn uitzicht op Mount Doom, of het is te zeggen:  Mount Ngauruhoe en Mount Ruapehu, de twee vulkanen die het dichtst in de buurt komen.
 4. Waar ik over praat als ik over hardlopen praat van Murakami in Tokyo en omgeving
 5. Confessions of a shopaholic in New York
 6. Dagboek van een Geisha in Kyoto met groene thee en héél véél ramen
 7. Into the wild in Alaska, maar dan wel met een goede gids.
 8. Eat, pray, love in India. En Italië. En Bali. Niet dat ik per se van dat boek hou, maar hier wil ik gewoon heen!
 9. De kathedraal van de zee in Barcelona
 10. Romeo & Juliet in Verona.

woman girl silhouette jogger

2. Run & fly

Een tweede reis die ik vandaag in de aanbieding heb voor de ware lotto-winnaar… Kom mee op zoek naar de meest magische hardloopplekken ter wereld! Niet door reisgidsen of dure loopreizen, maar wel door de lokale bevolking ernaar te vragen.

Geef toe, zou jouw favoriete loopplek in een boek voorkomen? Die ene stille plaats in dat bos in de buurt? Duik mee terug de natuur in, of misschien net de drukke hectische stad voor een soort city obstacle run. En als we dan toch bezig zijn: in deze reis zijn ook enkele magische open air swimming pools included! 

U houdt het thuisfront op de hoogte door middel van een blog, waarvoor u een professionele fotograaf ter beschikking hebt. Net als een kok, een goede kine en een sportpsycholoog. En een kapper/vigagist/stylist, want wil je een beetje succes hebben met dat hele bloggedoe, kan je maar beter geen al te opvallend tomatenhoofd hebben.

Dat dus zou ik doen als ik de lotto win. Jullie ook? Welke reis zouden jullie verkiezen? En waar zou jouw boekentrip heengaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s