Review: Los bandidos in Mechelen

Enkele maanden geleden kreeg ik een berichtje van vriendinnetje Eef dat er een nieuwe Mexicaan was open gegaan in Mechelen. Ik ben gek op pikant eten en zeg nooit ‘nee’ tegen een lekkere eetdate! Het is zo goed meegevallen dat ik besloot even een review te schrijven hier! Geniet mee van ons avondje uit. 

Het eerste wat opvalt als we ‘Los bandidos’ (Steenweg 8, 2800 Mechelen) binnen wandelen is de grote open keuken. Het is fijn een blik op de verse producten te kunnen werpen voor we beginnen smullen! We nemen plaats aan een van de gezellige mozaïektafeltjes en zien de voorkeur voor vers ook in het menu terug. Er is keuze tussen slechts enkele Mexicaanse specialiteiten, maar alles wat we kunnen wensen, staat op het menu. Ik geef het hier even mee…

Nachos met huisbereide cheddarsaus 6,00 €
Nachos especial (zure room, gehakt, koriander, lente-uitjes, tomaten, jalapenos, cheddar) 8,00 €
Fajitas kip 16,50 €
Fajitas gehakt 17,50 €
Burrito kip (kip, cheddarsaus, jalapenos, lente-uitjes, salsa, tomaten) 13,50 €
Burrito gehakt (gehakt, cheddarsaus, jalapeno, tomaten, rode ui, bonen) 13,50 €
Chili con carne 14,90 €
Scampi Mexigo 12,90 €
Taco met duo van kip en gehakt 17,00 €
Tacito (Gefrituurd : ideaal voor de veggie’s) 14,90 €
Dessert van het huis 8,00 €

We gaan allebei voor de fajitas: Eef met kip & ik met gehakt. Eef bestelt ook een margaritha, waar ze erg over te spreken is! Ik hou het bij een spuitwatertje. We krijgen er een handvol nacho’s bij die uiteraard meteen lekker opgaan. De heerlijkste gerechten zien we intussen passeren want de zaak zit inmiddels propvol! Altijd een goed teken en we worden niet teleurgesteld als niet veel later onze fajitas arriveren.

img_20180907_185247941 Bij de fajitas krijgen we een flinke salade en de gewoonlijke toppings: zure room, heerlijke guacamole, pittige salsa en cheddarkaas. Lekker, zo zelf samenstellen, al had er voor mij nog wel een tortilla meer op het bord mogen liggen! Dat mag de pret echter niet drukken en een half uurtje later zitten we goed vol! Heerlijk gegeten! We blijven niet te lang zitten want er blijven maar mensen binnen lopen, op zoek naar een tafeltje! Geef ze eens ongelijk…We maken al snel plaats en gaan nog ergens nagenieten en een drankje doen. Aanrader!

img_20180907_185255960

4 gedachten over “Review: Los bandidos in Mechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s