Update over ‘Life lately’

Dit moet ongeveer de langste stilte geweest zijn sinds Fit met Lien gestart is… Geen vier artikels per week, geen loopupdates… Iedereen lijkt momenteel bezig met onthaasten en ik doe gezellig mee met trend! Gewoon mijn lichaam en hoofd wat rust gunnen en genieten van wat moois! En toch… Er zijn heel wat zaken die mij bezig houden! Graag geef ik jullie een update.

Fitmetlien wandelt.

Jawel, en dat bijna elke ochtend (als er geen looptraining op het programma staat). De reumatologe raadde mij aan om in verband met mijn blessure wat alternatieve sporten te zoeken, waaronder wandelen en zwemmen. Zo gezegd, zo gedaan! Tot mijn verbazing ontdek ik bijna elke dag nieuwe paadjes, mooiere bossen en meer vogeltjes die de Indian Summer bezingen.

Daarnaast nam ik een van betere beslissingen van dit jaar: een abonnement op Storytel! Dit is een app op je telefoon waarmee je tegen 9,99 euro per maand zoveel boeken als je wil kan uitluisteren! En het feit dat ik er zo’n 2 à 3 per week opvreet, maakt waarschijnlijk duidelijk dat dit een goede beslissing was! Mijn aanraders? Juffrouw Jane, Dagboek van een geisha en Nog een keer feest. 

Fitmetlien zwemt

Jawel, mijn zwemlessen zijn afgelopen en na 10 intensieve sessies kan ik eindelijk een flink potje crawlen. Natuurlijk hoort daar nog veel techniektraining bij, maar af en toe doe ik ook eens een lange-afstandssessie… Genieten hoor!

img_20180815_093116824

Fitmetlien schrijft

Een boek. Jawel, hier de grote boosdoener dat het hier zo stil is… Iedereen die schrijft, weet ongetwijfeld hoe uitgeput je kan zijn van twee à drie uur not stop doorschrijven. Momenteel gaat het meeste van die schrijfenergie naar mijn grote jeugddroom… Een boek schrijven voor adolescenten, of misschien net iets ouder. Eigenlijk voor al degene die toen ze (net als ik) begin 20 hoorden dat ‘het leven nu echt ging beginnen’ en daarvan gigantisch met zichzelf in de knoop kwamen te liggen. En voor alle anderen die het graag willen lezen natuurlijk!

Misschien nog wat meer info… Het wordt geen zelfhulpboek want daar heb ik (in alle heerlijke eerlijkheid) een ware grafhekel aan. Het wordt wel fictie, fantasy en al dat soort nerdy gedoe waar ik stiekem wel van hou. Ongetwijfeld hou ik u op de hoogte! Ook als u dat liever niet wil.

Fitmetlien loopt (nog steeds een beetje)

En dan nu de core business van deze blog… Maar op dit moment niet waar mijn leven om draait en dat doet nog altijd een beetje pijn. Loop ik nog? Jawel, maar dat gaat nogal moeizaam. Vorige week tikte ik bij mijn verjaardag opnieuw de 9,5 k aan, maar dat verliep achteraf nogal pijnlijk. Vol goede moed loop ik nu terug rondjes van 7,5 kilometer en besteed ik opnieuw meer aandacht aan oefeningen voor de billen en stretchen. Met nieuwe steunzolen en positiviteit komt het hopelijk weer goed… Ik blijf erin geloven dat ik op een dag voor 8u ’s morgens weer met gemak de 20 k kan aantikken. Duimt u voor mij mee?

img_20180828_073219233

 

8 gedachten over “Update over ‘Life lately’

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik precies keiveel zen doorkrijg van dit stukje 🙂 Houden zo 😉
    Ik duim natuurlijk keihard mee! En ondertussen: genieten van je wandelingen en de loopjes die je wèl al kan/mag doen :*

    Like

  2. Ik duim keihard mee! Maar geniet vooral ook van de rust die je uzelf op sportief vlak eindelijk gunt, en erg veel succes gewenst met je boek!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s