Dingen waar ik blij van word (3)

Hoera! Ik voel me beter! Een beetje toch! Hoewel het bezoek aan de reumatoloog pas vrijdag gepland staat, zijn er al heel wat dingen die ik zelf kan doen (oa qua voeding & rust nemen). Daardoor voel ik me weer een beetje mens en was het tijd voor leuke dingen! Zoals hardlopen! Kijken jullie mee?

We starten meteen met wat Darcyspam. Hij voelt zich nu helemaal thuis en dat hebben we geweten! In de vorige editie verstopte hij zich nog af en toe doorheen de dag, maar op dit moment is hij niet meer van ons weg te slaan!

20180616_185616

Papa krijgt een nieuwe gsm cadeau voor vaderdag, die ik helemaal installeer. Uiteraard moest het fototoestel ook even getest worden door mij en Floor. Zijn er nog honden die bij het woord ‘selfie’ gaan zitten en in de camera kijken? De onze kan dat namelijk. Geen idee waar ze dat geleerd heeft… :-).

En ik word ook wel best blij van deze foto omdat ik er even niet zoals een zombie uitzie!

Ik voel me zelf zoveel beter dat ik weer kan hardlopen. Op zachte ondergrond op een rustig tempo, weliswaar, maar, he he! Het kan weer! Ik ga vier keer rennen, goed voor 23 kilometer hardloopplezier!

Ik heb erg veel last van de UV-straling en met de zonnige dagen afgelopen week, moest ik dus wel altijd zo sporten! Mijn eerste liedje op de playlist was dan ook altijd de James Bond Soundtrack. Dat spreekt voor zich!

Vanaf vandaag heb ik mijn sportieve zonnebril en petje ontvangen! Het zal er dus op beteren!

Dan volgt nu de love stuff. De ice-tea bij Lidl is in promo: dus haal ik even 24 blikjes voor mijn ice-tea monster, hier rechts op de foto (die hij overigens zelf nam met mijn gsm toen ik even niet keek, kapoen!)

Op zondag werk ik in de bloemenzaak en dat betekent dat ik weer niet zonder meer groen naar huis kan! Even uitzoeken dus!

Door dat hele reumagedoe, eet ik op dit moment geen pinda’s meer, dus maak ik zelf notenboter! 20 minuten geratel van de keukenmachine, maar dan heb je ook wel meteen wat! Heerlijk! Rechts boven zie je mijn Morepa Move supplement trouwens, met kurkuma & omega 3. In afwachting van de medicatie neem ik een natuurlijk ontstekingsremmer en dat lijkt ook te helpen.

En verder? Vooral lekker en gezond eten! Daar heb ik gelukkig geen probleem mee!

En dan nog 2 dingen waar ik blij van word. Lili’s tea in de Cirque in Mechelen krijg je in een bijzonder schattig doosje. Net een cadeautje dat je uitpakt. Heerlijke groene thee!

En ja, ik ben een beetje los gegaan in hoeden en sjaals om de UV-straling te vermijden. Valt het op?

 

 

 

Een gedachte over “Dingen waar ik blij van word (3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s