Whoop Whoop Woensdag (2): weekoverzicht

Weer een weekje voorbij en het is alweer tijd om mijn tweede ‘week in foto’s’. Het was een kakweek! Mag ik dat even stellen? Vorige week dachten we nog dat we de oorzaak van mijn gewrichtspijn gevonden hadden… De afgelopen dagen is alles weer onzeker geworden. Gelukkig waren er ook goede momenten en die deel ik hier!

Woensdag! Blauwe bessen en choco trésor… Wat een hemel om daarmee te ontbijten! Daarna ga ik snel de deur uit om te gaan werken en als ik terugkom is er eentje erg blij om mij te zien… En het is niet Eliot… Ik rust nog even uit met Mr. Darcy, die altijd likjes op je neus geeft als ie je na een tijdje terugziet… Alsof hij bang is dat we hem elke werkdag opnieuw voor het leven verlaten hebben… ’s Avonds maak ik nog een grote portie zomerfruitsla voor de dag erna en eet daarna lekker verantwoord een ijsje!

Ik ben eindelijk To kill a mockingbird aan het lezen, maar Darcy was iets minder blij daarmee. Dus parkeerde meneertje zichzelf lekker voor mijn boek zodat ik niet meer kon lezen. Daarnaast testte ik een receptje uit van deze fritatta met courgette en kippengehakt die héél goed gelukt was! Joepie!

Vrijdagochtend werd ik zo wakker! Darcy nam grote risico’s vandaag. Voor de rest van de dag maakte ik geen foto’s meer omdat ik me door de gewrichtspijn niet zo goed voelde. De dag erna kwamen mijn lieve vriendinnetjes gelukkig langs en verwenden ze me met unicorn power!

En Eliot kookte terwijl ik er zo een beetje bij lag!

De dag erna gaan we eten bij de oma en opa van Eliot! Kip, aardappelpuree, champignons en sla… Precies zoals we dat ook vaak bij mijn oma aten!

Maandag slaan we even over en op dinsdagochtend kom ik tijdens mijn ochtendrondje deze grappige brandweerwagen om de hoek tegen! Kijk nou wat erop staat. Heeft een andere Mechelaar deze al zien staan! Een daarna eet ik deze kom vol watermeloen en yoghurt op. Heerlijk! Daarna gaan we richting ziekenhuis, maar hoop ik volgende week wat meer resultaten over te delen! Oh, en ik ging ook nog zwemmen om mijn gewrichten wat losser te krijgen. He, he!

Hoe was jouw week?

2 gedachten over “Whoop Whoop Woensdag (2): weekoverzicht

  1. Huh? Terug bij af ofzo met je blessure? 😦 Ik hoop dat je volgende post terug goed nieuws brengt over je heup! Alvast veel sterkte!!! :*

    Like

    1. Het is helaas geen gewone blessure. Ik heb nogal felle ontstekingen in al mijn gewrichten. Binnenkort een update, maar tot ik dat schrijf, even wat tijd met vrienden en familie nodig:)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s