Fitmetlien: belangrijke mededeling

De meeste van mijn lezers zal het niet ontgaan zijn dat ik op dit moment niet zoveel kan rennen…

Maar dit is een loopblog…

Toch wil ik het bloggen niet opgeven. Je zal dus zien dat er de komende weken misschien wat minder en ook andere artikels verschijnen. Voor de komende periode ga ik dan ook focussen op:

  • Multidisciplinaire sportartikels op vrijdag: op dit moment mag ik vooral zwemmen en ik ben daar ontzettend mee bezig gezien ik een ontzettend slechte zwemmer ben  was. Ik wil graag wat meer laten zien over mijn ervaringen hiermee. Verder neem ik jullie natuurlijk mee in mijn genezingsproces, mijn nieuwe interesse voor yoga en mijn fietstochtjes. Ik blijf een bezig bijtje!Zodra ik weer fatsoenlijk kan hardlopen, zie je dat vanzelf weer! Op Instagram kan je het proces van dichtbij meemaken!
  • Fooddiaries & lunchdiaries op maandag. Ik ben van plan hier meer aandacht aan te besteden, gezien ik er veel meer tijd voor heb.
  • Whoop Whoop woensdag: 7 (of meer) foto’s: eentje van elke dag om te tonen waar ik mee bezig ben geweest! Ik zit op dit moment niet 100% lekker in mijn vel vanwege de pijn en het feit dat ik rondwandel als een omaatje… Tegelijk is er zoveel moois waarop ik meer wil focussen en ik denk dat dit artikel een stok achter de deur kan zijn om daar meer van te genieten!

Het worden dus 2 à 3 artikels per week in plaats van de vaste 4! Er is gewoon op dit moment niet genoeg (hardloop)stof om over te schrijven, maar het goede nieuws is dat ik achter de schermen opnieuw meer tijd in fictie ga steken. Daar horen jullie (hopelijk) spoedig wat meer over!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s