The fooddiaries: eerste maand samenwonen

Jawel, u kon het al lezen dat ik vanaf deze maand niet alleen meer voor mezelf kook. Anderzijds hoef ik ook niet altijd meer te koken: Eliot blijkt verrassend graag in de keuken te staan. Hieronder vindt u een kleine impressie van wat er tijdens onze eerste week op tafel stond! Lekker, toch?

Het is weer zomers, hoor! Dus de salades zijn terug: veelal met zalm deze weken. Eliot eet dit trouwens niet mee op: is geen #ventenvoer.

Aardappeltjes, groentjes, kip… Eenvoudig en superlekker! En een salade met vegetarische kip en yoghurt met fruit!

Als ik ‘croqueskes’ eet, eet ik liever een ‘open variant’, want dan kan er meer beleg op en kan je er dubbel zo lang van genieten. Zo dus! Met chorizzo! Daarnaast pakt Eliot pannenkoeken naar het recept van zijn mama: die waren ZO GOED gelukt! En tot slot visburger met preipuree: het gewone leven dus!

Ik maak nog eens bananenijs met frambozen erdoor en ‘steel’ enkele ‘choco tresor’ van Eliot als topping. Daarnaast maakt mijn favoriete kok gevulde paprika’s met gehakt en couscous en warmte tomaatjes uit de oven. En ik later in die week aardappeltjes met courgette en kip.

Ik hou van deze post swim eiwitijsjes met chocolade erop! Goed herstellen, en zo! Op het werk maak ik tenslotte ook nog een salade met tonijn, waarbij ik een beetje uitschiet met de kurkuma. Ach ja, kan die heupontsteking alleen maar verhelpen, toch?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s