The fooddiaries: maart en april

Alweer begin april! Maart was een bewogen maand, waarin ik toch wat minder at! Zonder hardlopen daalt mijn calorieverbruik en hongergevoel namelijk nogal – in combinatie met een gebrek aan eetlust! Toch besloot ik niet bij de pakken te blijven zitten en mij te focussen op lekker en gezond koken als ideaal tijdverdrijf! Er stonden dus toch wat lekkere maaltes op tafel! 

Deze week stonden er wat meer ‘normale maaltijden’ met aardappelen, groente en vlees op het programma! Deze wortelpuree at ik twee keer: eenmaal met een veggieburger en een keer met die kippenlapjes! Sorry de snorry, maar het vleesje ging er toch een pak beter in! Zo krokant!

IMG_20180317_080649045.jpg

Broodjes banaan alvorens 2,5 kilometer te gaan zwemmen! Oftwel: met dikke slaapogen en pyjama wat naar binnen werken tot ik van het water echt wakker werd. Ik at dit trouwens vroeger heel vaak op mijn boterham naar school! En ik vind het nog steeds even lekker.

Uit eten met een nieuw (marathon) vriendinnetje! Wat doe je als je afspreekt met een medeloper? Eten natuurlijk! Wel gezond deze keer: een salade met kip, mango en überlekker vers brood.

Tofu, patatjes en Italiaanse gegrilde groentjes! Vooral die kersentomaatjes worden zo lekker als ze gegrild zijn, vind ik! Lekker!

Even een pastaatje primavera naar binnen spelen voor de zwemles onder het motto #NeverNotCarbloading

DSC_0334.jpg

U mag mij geflipt vinden, maar deze omelet met inktvis was echt te lekker!

En toen was het Pasen en vertrok ik naar Praag! Appeltaart, goulash, pizza en chocoladekoekjes… Het was niet bepaald de meest gezonde vakantie, maar er werd gelukkig ook gezwommen en (beperkt, bursitis) gewandeld. Heerlijk!

Eet jij ook altijd anders op vakantie? Of kan je het ook daar behoorlijk gezond houden?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s