Friday Favorites: mijn favoriete loopitems voor de lente

Jawel, het hangt in de lucht! De warmere seizoenen komen er weer aan, wat betekent dat we onze hardloopkledij weer mogen aanpassen! Nu loop ik bij voorkeur in de vroege ochtend, waardoor er voor mij mogelijk nog heel wat koude momenten aankomen. Toch heb ik al heel wat op mijn verlanglijstje staan: lichtere leggings zonder warme voering, winddichte jasjes en zelfs al wat shortjes en topjes! Kijk je mee?

De linkse legging is van Even & Odd en bestaat ook in het rood, maar ik vind de zwarte het mooiste! Net een sterrenhemel aan je voeten. De rechste legging is van Nike en ik vind het patroontje echt leuk. De stof is dun, zodat je voldoende zweetafvoer hebt als je – net als ik – niet snel kou krijgt aan je (boven)benen.

Nog twee Nike items: de linkse broek lijkt me lekker praktisch, al zou ik daar toch eerst even een Camel Toe check bij willen doen en even passen. De rechtse vind ik tof omdat het logo iets dynamisch heeft – en dat precies wat ik bij het rennen wil zijn!

We gaan nog even door met eentje van Kalenji van Decathlon. Ik ben grote fan van deze keten omdat ze alle sporten voor alle budgetten mogelijk maken, maar tegelijk best wel hoge kwaliteit bieden! Alleen twijfel ik nog over de kleur van deze legging: ze hebben ‘em ook in het (iets minder opvallend) blauw.

Onder het motto: lekker opvallen… Twee sportleggings die ik op de website van Be Billie vond. Officieel is dit yogakledij, maar als het niet te koud is in de ochtend, zie ik me hier evengoed in rennen!

Een topje van Adidas met zo van die golfjes! Lijkt me leuk! En deze hoodie van Asics ziet er ideaal uit als windstopper. Er zit ook een kap aan voor je eventuele koude oren! Ik hou erg van dit soort blauw!

Dit paarse topje van Kalenji vind ik ook leuk. Bij langere tochtjes krijg ik bij dit soort tops soms last van schuurwondes op mijn schouders: daarom draag ik bij alles boven de 20k tops met lange mouwen. Deze van Kalenji heb ik in veelvoud in mijn kast liggen en er zullen er ook dit seizoen wel wat bijkomen. Ze zijn echt heel praktisch en niet te duur gezien ze best wel wat moeten verdragen.

Deze topjes vond ik bij Be Billie en ik vind zo zo mooi! Misschien niet de meest praktische om mee te rennen, maar daarvoor moet ik de stoffen even voelen. Voor een korte run of een yogaworkout zou ik ze zeker graag dragen. Of gewoon om thuis te chillen als de inspanning al geleverd is.

Op nummer 1 van mijn testwishlist staan dit seizoen looprokjes: deze van Kalenji belooft een (verborgen) shortje dat niet omhoog kruipt bij het rennen. I need this in my life. Verder ben ik ook fan van lossere shortjes omdat ze – zoals je al kon raden dus – bij mij snel omhoog kruipen. Deze – opnieuw van Kalenji – met extra verluchtingsgaatjes, zie ik mij zeker dragen tijdens de warme vakantieruns. Of de aanstormende marathon van Praag!

Ik geloof dat je bij mijn shortjes wel kan zien dat ik niet hou van hele strakke stofjes. En van een shortje eronder waardoor je dijen niet tegen elkaar schuren. Deze zijn van Nike & van Kalenji.

leat-02_c_1024x1024

Later op de week kwam ik nog deze toffe broek van Nike tegen! Opnieuw een kleurtje waar ik niet zeker over ben… Aan de andere kant: zo zien ze me zeker lopen!

Later kreeg ik ook nog deze sneak peek van Asics in mijn mailbox: de nieuwe Sakura collectie! Ik ben de laatste tijd erg bezig met de Japanse cultuur en het hele zengegeven. En als ik deze collectie zie… Het beeld dat het voor mij schept, is dat van een rustige lente-run op zondagochtend waarna ik met een leeg hoofd weer thuis kom. Of mijn portefeuille dat even chill gaat vinden is nog de vraag!

Heb jij al aankopen voor de lente gedaan?

 

 

4 gedachten over “Friday Favorites: mijn favoriete loopitems voor de lente

  1. Ik loop eigenlijk winter & zomer in dezelfde kleren… But then again ik kom zelden boven de 5km uit en als het écht koud is, doe ik twee broeken (een losse en een legging) over elkaar aan, werkt ook. En ik krijg schuurplekker onder mijn oksels bij bloesjes zonder mouwen dus hier altijd een T-shirt. Maar wat zitten hier mooie broeken tussen!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s