The fooddiaries: februari (2)

Ondanks dat het een korte maand was, heb ik deze keer twee fooddiaries voor jullie klaar! Ik experimenteerde weer wat meer de afgelopen weken en had best wel zin om in de keuken te staan. De betere belichting maakt ook wat meer foto’s mogelijk. Leuk, leuk leuk! 

Goed, we beginnen met 3 L&L’tjes: lekker en lelijk! Hoe simpel kan het zijn? Eitje bakken, tussen een wrap en klaar! Van de pyscho krijg ik de uitdaging wat meer ‘normaal’ te eten: aardappeltjes en een burger dan maar. Weet je niet waarover dit gaat? Dat kan je hier lezen. En dan deze Optimel… Zo lekker! Ik kan zonder problemen deze hele bak opeten voor ontbijt!

Klaar voor wat foto’s met beter licht nu het zomeruur er weer aankomt? Tofu met groente in zoetzure saus! Yum! En hazelnoot-nutella smoothies stonden ook regelmatig op het (ontbijt)menu!

Ik ging zowel ’s middags als ’s avonds op dezelfde dag uit eten in Antwerpen! Van Hygge (de onderste foto’s) komt er nog een review van het lunchbuffet online. Bij de Pain Quotidien (de nieuwe in Antwerpen is open tot 20u ipv 18u!) nam ik de Libanese mezzeschotel: mijn favoriet! Met stokbrood in plaats van Turks brood, maar dat vind ik geen probleem: als ik mijn hummus en falafel maar krijg!

Goed ontbijten en de dag is al voor een groot deel geslaagd voor ie werkelijk begonnen is! Dit zijn allemaal vegan gerechten die ik voor een campagne aan het uitwerken was!

Zelfs de bloemkoolsoep en de Gado Gado werden er vegan voor! Zo lekker!

 

2 gedachten over “The fooddiaries: februari (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s