Yoga voor lopers?

Af en toe waag ik me er eens aan: yoga voor lopers na een korte training. Even rekken en strijken: het doet deugd en ik doe het te weinig… Maar als ik er dan toch eens aan toekom, doe ik meestal deze reeks! 

Mountain pose

Yoga_Mountain-Pose_Featured-2

Forward fold

hpforwardbend2

Triangle left

download

Warrior 2

download (1)

Downward dog

download (2)

child’s pose

download (3)

Head to knee – left

skimble-workout-trainer-exercise-yoga-half-head-to-knee-3_iphone

Butterfly stretch

butterfly

Head to knee – right

images

Downward dog

download (2)

Forward fold

hpforwardbend2

Mountain pose

Yoga_Mountain-Pose_Featured-2

Daarna herhaal ik de reeks een tweede keer, maar voer ik de Traingle & Warrior II aan de andere zijde uit! Ik moet toegeven: ik ken niet veel van Yoga en blijf bij dezelfde reeks! Als je tips hebt voor mij, sta ik daar dan ook ten zeerste voor open! Laat het me hieronder weten of via een lief mailtje! Bedankt!

 

 

 

5 gedachten over “Yoga voor lopers?

  1. Wegens mijn blessure op zoek gegaan naar een alternatief (dat bovendien idd een goeie aanvulling is op lopen) en zo terechtgekomen in een fantastische yogastudio. Mijn tip is dan ook om es ergens een volledige “flow” te gaan volgen. En verder vind ik pigeon pose ook een hele goeie! En kopstand. 🙂

    Like

  2. Pigeon pose (voor een diepe stretch van de bovenbenen en uw heupen), saddle pose (wederom de bovenbenen ;), en de rug) en de low lunge. Favorietjes hier na het lopen. Onder andere… 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s