De negen grappigste sportaccessoires der tijden

Ken je die reclames die vroeger op televisie kwamen voor telefonisch winkelen? Ze duurden meestal een half uur per gadget en beloofden veel, maar deden weinig (vermoed ik). Daartussen zaten ook heel wat ‘rare sportgadgets’ die bijvoorbeeld beloofden dat je een sixpack kon krijgen door een bijzonder grote riem te dragen en daarmee vervolgens een half uurtje televisie te kijken. Klaar voor nog meer gekke dingen? Hier gaan we!

man_file_1041564_face-trainer-pro-weirdest-exercise-gadgets-550x600

  1. De Facetrainer

Jawel, het bestaat en het is geen grap.

2. Hand trainer

Op een of andere manier vind ik dit er meer uitzien als een kinky speeltje dan een fitnessapparaat. Gewoon Ieuw! Die armtrainer belooft overigens een sixpack te creëren als je maar vaak genoeg traint… HOE DAN?

3. De Shake weight

In de categorie ‘belooft een sixpack’ zit ook de shake weight. Jawel, het bestaat echt en was nog eens razend populair ook! Basically is dit een gewicht dat vibreert en dat je zo’n beetje voor je houdt. Als je dat een halfuur doet, krijg je stalen buikspieren en armspieren waarmee je een leger kleuters kan liften. En dat wil toch iedereen? Voor de liefhebbers: er is ook nog een filmpje:

 

free-flexor-weirdest-exercise-gadgets-550x600

4. De shakeweight 2.0.: De Free Flexor

Van de makers van de Shake Weight kwam er in 2008(!) een nieuwe variant: de Free Flexor. De namen zijn alvast on point. Nu de sixpacks van de gebruikers nog. Hiervan heb ik ook een filmpje en het is echt Creepy. Oh, en dames, deze is niet voor jullie, alleen de mannen kunnen blijkbaar de Free Flexor aan! En zijn tot zulke compensatiedrang in staat.

:

8EA216A2-DC7F-4862-BA84-05FF8BD7022C

5. Slendertone

Deze bestaat volgens mij in heel veel vormen en maten. Een half uur met dit ding en al het vet wordt er gewoon afgedrild. Klinkt logisch, nietwaar? Volgens mij werkt het beter als je languit voor televisie zit, als we de reclames mogen geloven!

sauna-pants-weirdest-exercise-gadgets-550x600

6. De Sauna pants

Als je net als ik hoopte dat het een grap was: dat is het niet.

7. Paardrijmachine

Ik kan me gewoon met al de moeite van de wereld niet voorstellen dat iemand dit in z’n huis heeft staan en bezoek ontvangt… ‘Kom binnen jongens, niet op de paardrijmachine letten. Iemand een blokje kaas?’ 4D90E586-DF63-4E1E-8530-D9A61ACFD6C9

8. De treadmill bike.

Lopen zonder blessures? Doe het met deze fiets! Mij lijkt de kans dat ik blessures oploop door eraf te kikkeren overigens een pak groter, maar dat ligt misschien aan mijn gebrek aan evenwicht en coördinatie!

2A2B8C5C-E70C-4522-A53E-CB233B3BDFA9

9. De star wars workout

Oké, officieel heet dit toestel niet zo, maar kan je jezelf serieus nemen als je workout lijkt op het gemiddelde Star Wars gevecht van een 10-jarige? Geef mij toch maar hardlopen!

Heb ik nog enkele gadgets gemist? Of andere grappige sportrends? Laat het me hieronder weten!

6 gedachten over “De negen grappigste sportaccessoires der tijden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s