The fooddiaries: februari

Vrolijke Valentijn gewenst! Laten we eten! De maand februari was er eentje waar ik veel nieuwe recepten uittestte omdat ik voor enkele campagnes nieuwe gerechten mocht ontwikkelen. Zo ontstonden er heel wat nieuwe recepten voor Dagen zonder Vlees, maar ging ik daarnaast ook nog eens een paar keer lekker uit eten! Heerlijke winterdagen!

We beginnen dit dagboek misschien een beetje saai met iets wat er uitziet als een gewone wrap, maar eigenlijk zijn dit chiawraps gevuld met kaas en magere bacon. ZO. Lekker! Dat vond Floor ook, zoals jullie kunnen zien! Ze had er best wel zin in. En kijk die kaas nu eens! Ook een gevolg van mijn koolhydratenhongertje: zelfgemaakte coleslaw op brood!

Qua ontbijtjes werd ik echt verwend: na het lopen ging ik een keertje in de pain quotidien vergaderen voor een nieuwe Sunday Runday: hoewel ik al ontbeten had, is een tweede ontbijt ook altijd welkom na 20 kilometer! Ik rende ook 24 kilometer naar een brunch van enkele goede vrienden in Lier. Even de douche in terwijl zij naar de bakker gingen en eitjes bakten. Puur genieten!

Nog meer ontbijtjes! Twee porties Nutella Hazelnotenmousse die mij echt goed smaakte! En verder: pompoenyoghurt met chocoladecornflakes… Echt een aanrader! De pompoen is warm, waardoor de pure chocolade heerlijk smelt.

Nog meer ontbijt…Warme aardbeien met havermout en één portie proteïn fluf! En havermout met een toastje om de coleslaw op te maken!

Ik kookte pompoentaco’s voor mama en papa (kijk Floor nu, haha!) en als bedankje namen ze me dag mee uit eten! Salade scampi met pesto it is. Bij De Roos in Bonheiden: echt een topadresje waar je me op zondagavond vaak kan terugvinden! Iets met geen zin om te koken op zondagavond en zo!

Ik nam ook weer de nodige bakjes mee naar het werk: salade met witte bonen en frambozen, salade met gezoute ham en appeltjes en heerlijke zelfgemaakte nasi goreng!

Rode kool? Dat eet ik nog altijd met appeltjes uit een potje! Dan nog wat aardappeltjes en oesterzwammetjes erbij en je hebt een heerlijk maaltje! Verder maakte ik ook kabeljauw met venkel en nog meer nasi goreng, aangezien de Chinese restaurants in de buurt hier niet echt te eten zijn… Of ik heb de juiste nog niet getest. Tips voor in de buurt van Mechelen? Laat maar weten! Tot dan maak ik het lekker zelf!

Een gedachte over “The fooddiaries: februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s