Antwerp Press Days: like a dream (+ kleine winactie)

Toen ik pas met mijn blog gestart was, mocht ik eens naar een blogevent. Ik vermoed dat die uitnodiging per ongeluk in mijn mailbox verzeild was geraakt… Ik ging toch en genoot met volle teugen van al die glamour, ook al was ik er eigenlijk niet echt op mijn plaats. Het jaar daarna is Fitmetlien.com enorm gegroeid en daardoor mocht ik dit jaar voor het eerst naar de press days. Wat keek ik mijn ogen uit! Wat een vreemde sprookjeswereld ontdekte ik? En hoezeer viel ik als marathonblogster nog steeds uit de toon? Ik neem jullie mee naar Wonderland. 

Ik startte met fitmetlien omdat ik graag schrijf… Het laat je opnieuw beleven, brengt mij in contact met andere lopers en helpt ervaringen te verwerken. Hardlopen/sporten, koken/eten, lezen, schrijven en fotografie zijn mijn passies en ik beschouw mezelf elke dag so blessed dat ik ervan (deels) mijn beroep kon maken! Gratis stuff heeft daarbij eigenlijk nooit een rol geweest, maar de press days wilde ik wel altijd eens gaan… Omdat het kan helpen Fitmetlien.com verder te laten groeien… Omdat het leuk is je harde werk (af en toe is bloggen ook echt struggelen en ploeteren) beloond te zien. Omdat je keihard verwend wordt en dat leuk is! Genieten jullie mee?

The press days in Antwerpen: PR bureau’s nodigen pers, bloggers & vloggers uit om de laatste nieuwigheden te ontdekken. Ik had zeker niet van elk van deze bureau’s een uitnodiging ontvangen: ik ben en blijf een kleine (niche)vis. Toch had ik de eer dit jaar 4 locaties een bezoekje te brengen!

Als eerste stond Mediatexture op het programma: het mooie bedrijf van een lieve dame genaamd Mireille Schepers! Mijn eerste indruk? Wat een locatie! De oude scheepskerk spreekt tot de verbeelding! En ik zag er ook mijn eerste kerstbomen: bo(o)mvol make-up!

Hun foodaanbod was echt heerlijk! De chocolade van Pierre Marcolini proef ik nog in mijn mond en die adventskalender van hem… Die heb ik eigenlijk gewoon nodig in mijn leven! Daarnaast is ook de kaviaar van Royal Imperial Caviar me bijgebleven! Belgische kaviaar die in Italië in open lucht gekweekt wordt. Ik ben gek op vis, maar kaviaar had ik nog nooit gegeten: het smaakte zilt en romig! Blijkbaar nemen de visseneitjes ook gedeeltelijk de smaak aan van wat de steur zelf eet. ’t Is maar dat u dat nu ook weet.

En heb je serieus ooit al zo’n pavlova gezien? Ik denk dat vriend Eliot letterlijk gesmolten was van het watertanden als hij erbij was geweest, want hij is gek van merengue! Ik heb zelf maar 5 minuten staan kwijlen. Fonteyne kitchen was verantwoordelijk voor deze heerlijkheden en omdat het verhaal van de kippenkweekster die een groot en healthy cateringbedrijf opzet, mij zo fascineert, ga ik proberen ze voor jullie vast te krijgen voor een interview. Stay tuned: dat lijkt me een mooie voor de feestdagen als we met z’n allen toch al permanent indigestief zijn…

Daarna trok ik naar Walkie Talkie: hoog op mijn verlanglijstje vanwege Decathlon en Disneyland! Het resultaat van de babbels hoort u binnenkort. Oh, en er was taart!

DSC_0760

Want ik had nog niet genoeg gegeten: goodiebags sleuren vraagt energie.

Verder ook gespot: honing met eucalyptus, prachtig geurende producten (en water) van Marie Stella Maris en koffie!

Door naar Besteller Belgium, die sowieso de prijs krijgen voor mooiste locatie! Wat een prachtig oud gebouw. Oh, en er was taart! En tiramisu met frambozen. Ontploffingsgevaar intussen.

Wat er ook was… héle mooie kledij! De sportshirts van Only play vielen enorm in de smaak bij mij: start doing is echt met motto, vooral als het op buiten hardlopen aankomt (in deze periode). JACQUELINE de YONG vond ik ook erg leuk vanwege haar statement t-shirts! Ik mag dan het grootste deel van mijn tijd in sportkledij rondlopen: ik blijf een vrouw (meisje?) en haar kledij voelde alsof ik (zelfs ik) me er elegant in zou voelen.

Daarna ging ik nog even langs The Kube, waar ik meteen een gembershotje toegediend kreeg van Little Miracles tegen de indegestie… Vervolgens volgde er nog meer drank, maar ik hield het (zoals bijna altijd) alcoholvrij! Het gemberbier (meer gember) van Fetimans beviel mij wel, maar vooral hun Rose Lemonade vind ik wel lekker (en kende ik al van op café op een zomerterrasje).

En wat een prachtige inkleding en sfeer weer bij The Kube! Goed, daarna ging ik huiswaarts… met een mooie verzameling aan goodiebags aan mijn armen. Zal ik nu eens de echte blogger uithangen en ze met u ontboxen?

Dit kregen we bij The Kube: hoe MOOI is die tas van Hedgren? Ik ben er verliefd op, geloof ik! De heerlijk authentieke producten waar alcohol in zit geef ik aan jullie (zie onderaan), maar met de Signal producten ben ik ook erg blij! Ik ben nogal obsessief wat tandhygiëne betreft namelijk…

Dit kwam van bij Mediatexture: ook weer fijn, al die beautyproducten… Ik hou erg van crèmepjes en soort dingetjes voor na het bad, na een lange run of voor het slapen gaan. Vooral die verstevigende crème kan ik op mijn benen billen wel gebruiken, of geef ik nu te veel info? Enfin, je zou van al dat lopen toch meer verwachten, niet? Helaas, pindakaas (letterlijk: I blame the peanut butter). 

Bij Bestseller Belgium kreeg ik tenslotte deze heerlijke mintgroene trui van Vero Moda! Zit als gegoten en is ZO lekker warm! Hoe verwend ben ik?! Zoals ik al zei: het hoeft voor mij allemaal niet, maar ik verdorie liegen als ik zou zeggen dat ik het allemaal niet geweldig vond! Nagenieten tot de (hopelijk) volgende editie!

Mini Winactie

P.S. Ik drink zelf geen alcohol. Heb jij zin om mijn flesje World’s end dark spiced rum, fentimans gin rose lemonade en een flesje hierras de las dunas likeur te winnen? Reageer dan even hieronder! 24 november sluit ik de winactie af. 

De winactie is inmiddels afgelopen. Bedankt voor al jullie reacties! Winnares Eef mocht inmiddels van mij een persoonlijk bericht ontvangen en het pakket afhalen!

10 gedachten over “Antwerp Press Days: like a dream (+ kleine winactie)

  1. Haha, dankjewel! Ik zie natuurlijk alleen mijn eigen cijfers en die kruipen stilletjes aan omhoog! Al zal ik snel een nieuw en spectaculair doel moeten vinden :-D! Stiekem is dat al bepaald en komt er deze week een artikel over online, haha 😀

   Like

 1. Ooooh lijkt me heerlijk, is toch een beetje de erkenning dat je goed bezig bent, daar mag je best trots op zijn hoor! Niks mis mee met je af en toe een beetje Alice in Wonderland te voelen en nieuwe wonderbaarlijke hebbedingetjes én yummy heerlijkheden te ontdekken!😘

  Like

 2. Mooi artikel! Inderdaad echt wel een paar wondere werelden die open gaan. Ik ben alvast kandidaat om je te verlichten van de alcoholische goedjes 🙂
  Keep up the good work!

  Like

 3. Omdat dit even gewoon in het Kempisch gezegd mag worden: Gij zijt zo goed bezig, gij! 🙂 Proud friend hierzo! Enneuh … als je echt van die alcohol vanaf wilt … 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s