The fooddiaries: oktober

Nieuwsgierig wat ik voor herfstgerechten deze maand al allemaal op tafel zette? Wat er voor en na de marathon inging? Je ziet het allemaal in deze nieuwe foodupdate! Wist je trouwens dat je op mijn Instagram dagelijks kan volgen wat er allemaal op mijn bord ligt?

 

 

Begin oktober stond er natuurlijk veel taperingvoedsel op het programma! Pannenkoeken, gnocchi met banaan en courgette, broodjes met meloen en rode biet, rode kool met patatjes en havermout met banaan en walnoten!

 

 

Daarna staat er na de marathon een heerlijke lasagne met zalm & aubergine op het menu! Daar heb ik nu 42 kilometer naar uitgekeken! Veel mensen gaan uit eten na hun marathon, maar ik doe dat liever later als ik weer een beetje mens ben (en opnieuw eten verdraag). Ook op het menu deze week: een grote portie gepaneerde vis met bloemkool en boschampignons.

 

 

Verder was ik vlak voor de marathon enkele dagen ziek en liet ik de vitamientjes aanrukken in de hoop zo snel mogelijk beter te zijn! Kippensoep met beschuitjes en heel veel kleurrijke salades to the rescue! Waaronder eentje met mango en erwtjes en eentje met kip en rode biet! Oh, en die eiwitpannenkoeken zijn ook een aanrader!

De rest van de maand kleurde nogal oranje! Die havermoutpompoenrissoto was zó lekker! Blijvertje! En dan verder nog wat meer zalmlasagne (die erg warm was zoals je ziet) en een zalig kommetje kippensoep (yup, zo uit een pakje) en toast met kip en warme appel!

En dan nog een laatste portie fluff met meloen en caramel cornflakes na een stevige training! Lekker! Goed gegeten deze maand, al ging ik iets minder uit eten door de marathonvoorbereiding! Volgende maand halen we dat weer lekker in: beloofd!

2 gedachten over “The fooddiaries: oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s