Favorites: favoriete vloggers

 

Of het nu tijdens het poetsen gebeurd, of tijdens een lange foodprep sessie… Ik kijk al eens graag een vlog online! Kletsvideo’s of daily vlogs… Het is allemaal goed voor mij! Vandaag deel ik mijn 6 favoriete YouTubers met jullie! 

Daar is Marloes weer! Ik vermeldde haar blog al in mijn favoriete bloggers, maar haar vlogs zijn minstens even leuk! Lekker eten, leuke winkeluitstapjes en vooral heel veel ‘geflirt’ en gegiechel met haar verloofde Sven! Yep, love it! En ik ontdek zoveel leuke nieuwe (gezonde) producten en recepten in haar vlogs. Fan!

Aimée is een pittige dame die zich niet laat doen! Alleen daarvoor moet je haar vlogs kijken! Zeker haar reisvlogs zijn heerlijk. Haar leven ligt nogal ver van het mijne af (als het gaat over marathonlopen etc.), wat het net leuker maakt om haar te volgen! Maar daarnaast is ze ook een theeleut en komt haar kat in elke vlog even dag zeggen. Cute! 

Oh my Foodness! Naast de heerlijke receptenvideo’s ben ik ook grote fan van de proefvideo’s. Tot de dag dat mijn vriend meedoet aan alle gekke ideeën die ik op dit gebied heb, blijf ik maar de video’s van Sabine kijken.

Lauren en ik zijn allebei fan van de filmpjes van Marije! Ze doet zulke leuke experimenten (twee weken LSD, say whuut) die vooral om eten draaien! Helemaal mijn ding dus en haar vriend Max is zo droog en (soms) grappig… dat je wel moet kijken!

Je kan niet naar Travel Vlog IV kijken zonder honger te krijgen: reishonger, buikhonger… Allebei de opties, eigenlijk! Deze vlog is wel in het Engels, maar het gehalte ‘I want your life’ is zo hoog dat ik dat graag door de vingers zie. Kijken, die handel (maar dan ben je wel voor een paar uur vertrokken!)

Voor velen hier is Alboe.nl wellicht is te burgerlijk, maar stiekem hou ik ook wel van dit soort mama-vlogs. Opnieuw: de levens van deze vloggers liggen ver van mij af, maar blijven wel herkenbaar omdat ik toch ook zelf zeker ooit kindjes wil! Dat maakt het leuk om ernaar te kijken!

Wat zijn jouw favoriete vloggers?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s