Wat er lekker niet op mijn bucketlist staat!

Enkele weken geleden schreef ik hier over mijn marathonbucketlist, maar daarnaast zijn er ook heel wat dingen die ik eigenlijk absoluut niet wil doen… Meer nog: ik snap niet echt dat mensen ze op de lijst zetten van dingen die ze willen doen alvorens het niet meer kan… De meeste bloggers delen hun bucketlist… Ik doe het omgekeerde en vraag je zeker ook om jouw eigen niet-bucketlist items met mij te delen!

Uit een vliegtuig springen/Bungeejumpen

Jakkes, ga ik nooit van mijn leven doen! Zou ik niet eens doen als ik ervoor betaald kreeg. Iets met hoogtevrees en een schijtluis zijn, vrees ik!

Intimate-Vintage-Boho-Wedding_0015

Een gigantisch trouwfeest geven

… en heel veel eten en drank betalen voor de vrienden van de vrienden van je ouders. Nope… Klein feest, lekker eten en de mensen van wie we houden: dat is waar ik echt van droom. Een paar foodtrucks met Aziatisch voer, lichtjes in de bomen, een emotionele speech hier en daar en crème brulée for everyone… Een trouwfeest draait om een koppel en liefde, voor mij! En het geld gaat sowieso naar een kick-ass huwelijksreis (rond de wereld en zo liefst!)

download

 Een fietsvakantie doen

Tien dagen lang jezelf afbeulen op je fiets om met heel je hebben en houden (tent en astronautenvoeding inclusief) van locatie naar locatie trekken? Nee, dankjewel: mijn billen kunnen al die tijd in het zadel niet aan. Ik hou van fietstochtjes in een vlakke omgeving, met de zon op mijn bolletje en wind mee… Verder ben ik een echte sissy

winter-is-on-the-way-out-its-time-for-some-camping-40-photos-15

Kamperen in een tentje

Een beetje in dezelfde categorie misschien… Alles met tentjes, slaapzakken en matjes die na twee dagen opnieuw opgepompt moeten worden vervult me met afschuw. Ik kan best een vakantie overleven in gezellige hostels, kleinschalige b&b’s (héél graag zelfs), stacaravans of ietwat viezige motels in Canada, maar laat me alsjeblieft niet te lang in een tent slapen! Ik kan écht niet goed tegen de kou en de beestjes… Excuses aan iedereen die mij nu een platte vindt, maar ik ken mezelf en geef hier maar al te graag aan toe!

Omgekeerd word ik na een halve dag ook gek in een all inclusive, hoor! Geef mij maar een avontuurlijke vakantie vol sport en cultuur, waar je aan het eind van de dag eindigt in een lekker comfortabel bed!

deepfriedmarsbar

Gefrituurde Snickers eten

Deze ‘delicatesse’ kwam ik tegen op de bucketlist van een aantal anderen toen ik research voor dit artikel deed… Mijn hart doet pijn als ik eraan denk. Nee, gewoon, nee…

Gitaar leren spelen

Mijn leven is perfect compleet zonder gitaar. Ik speel al piano (of speelde, eigenlijk) en de charme van gitaar tegenover dit instrument vind ik moeilijk om in te zien… Misschien bij een kampvuur met een portie marshmallows erbij… Maar nu ik er verder over nadenk… Hoe kan je nu marshmallows roosteren met een gitaar in je handen?

Overwin je grootste angst

Mijn grootste angst is dat ik de mensen verlies van wie ik hou en dat ik mijn dromen niet laat uitkomen. Die hoef ik niet bepaald te overwinnen, wat mij betreft! Aan die dromen probeer ik elke dag volop te werken, maar af en toe ben ik toch bang het niet zal lukken. Zo lang het me niet (volledig) verlamt, is dat volkomen normaal, denk ik! Het geloof in mezelf is voorlopig sterker. En verder kies ik tegenwoordig iets vaker voor qualitytime met familie en vrienden in plaats van te werken. Dat is als een balsem voor een angstige ziel.

58b3434b6a446f111d459bffbb1cf43c

Je droomhuis bouwen

Mama zei vroeger altijd: een huis moet een ziel hebben. Begreep ik als kind geen hol van. Intussen wel. Ik hoef geen strak modern nieuwbouwhuis, maar liever een ouder huis met geschiedenis en een klein uitstekend balkonnetje om boekjes te lezen in de eerste lentezon.

Een hond als huisdier nemen

Ik vind kittens en oudere katten reuzegezellig, maar een hond in huis zegt me absoluut niets! Ik hou te weinig vrijheid over bij de zorg voor zo’n dier. Als loper ben ik sowieso geen fan van (loslopende) honden. Ik krijg al de kriebels als ik er eentje in de verte zie, gewoon omdat ik weet dat ze achter me aan zullen gaan! Die beesten lijken mijn bijtstress te ruiken!

9061f1abb04bcc3be3d96375ad132b23

In een musical/film spelen

Als kind wilde ik dit zo graag… Toen besefte ik dat zingen en acteren niet tot mijn talenten behoorden en ging ik schrijven en muziek spelen. Liep je net iets minder mee in de kijker!

Een eigen groentetuin verzorgen

Want daar heb ik mijn papa voor…

 

 

3 gedachten over “Wat er lekker niet op mijn bucketlist staat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s