The Fooddiaries: april

Daar zijn we weer hoor! Ik heb in april weer zo lekker gegeten en dat laat ik graag aan jullie zien om wat inspiratie eruit te halen. Zelf een leuk gerechtje ontdekt deze maand? Laat het me weten in de comments! 

Ik maakte héél veel protein fluff als ontbijt deze maand omdat ik door de paasvakantie iets later ging werken en daardoor wat meer tijd had in de ochtend. Hazelnut nutella was de enige smaak die ik nog in huis had en ik moet toegeven dat ik die misschien wel een beetje beu ben… Misschien zie je volgende maand wel een heel ander smaakje verschijnen!

Toch wel wat andere ontbijtjes ook: een appelrodebiet havermoutje na het lopen, een chocoladepompoenpudding en een havermoutje met blauwe druiven! Daarbij at ik nog drie rijstwafels met kaas en kalkoen want… HONGER! Big breakfasts, I like them and I cannot lie…

Gezellig ontbijten met Alpro Soja Vanille met fruit en pinda’s bij mijn ouders: verse bloemen op tafel, goed boek erbij… Ideale zondagochtend! Verder in de week deed ik wat normaler met een chiapudding en een lekker havermoutje met fruit, gebakken in een beetje honing.

Lekkere lunches stonden er ook op het menu: rode paprika & surimispread of een omelet met spekjes… uiteraard met de nodige groente en brood erbij!

Lentetijd, saladetijd! Ook al was het weer er niet naar, ik had er toch zin in! Ik maakte er onder andere eentje met veel gekookte eitjes en deze met spekjes en frambozen!

DSC_1816

Dit soort avonden zijn er ook: twee Alpro Soya vanille-amandel, twee rijstwafels, groentjes met dip.. Lekker!

Er werd heel wat gelopen deze maand, dus wat witte broodjes waren welkom: met jam en aardbeien, met banaan en kaneel en minipizaatjes!

Nog even zalm scrambled eggs om mee af te ronden, en een havermoutje met appel en rode biet (en een schaaltje meloen; kon niet kiezen)

Zo lekker gegeten deze weken! Jij ook? Laat het me hieronder weten!

2 gedachten over “The Fooddiaries: april

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s