De Valentijnstag…

Ik ken mijn vriend Eliot intussen een jaar of zes, waarvan we een jaartje of vier een relatie hebben. Met onderbrekingen, maar hier is niet de plaats om daarover te vertellen! Maar de nieuwsgierigen onder jullie, komen hier gelukkig wel genoeg andere nieuwe feitjes te weten! Valentijn lijkt me namelijk een goed moment om Eliot eens een vragenlijstje te laten invullen over mij. Hoe goed kent hij mij eigenlijk? Oh, en ik lever met plezier commentaar erbij!

17-dscn2147-kopie

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
Friends, HIMYM, … en nog wat programma’s op vrouwenzenders die ik niet per se ken. Op Youtube kijkt Lien naar Hell’s Kitchen of gelijkaardige dingen.
Dat klopt! Ik kijk ook heel wat andere series zoals Gilmore girls, Gran Hotel of Jane the Virgin, maar die zullen niet snel opstaan als Eliot bij mij is, omdat hij die niet volgt en dat vind ik ongezellig. Dan kies ik voor series die we beiden kijken of een goede film. En jep: ik kijk ook veel te veel reality tv als ik aan het trainen of aan het koken ben. Gênant, bedankt Eli, maar toch: Gordon FTW!

Jullie zijn uit eten, wat zou ze bestellen en wat net niet?
Slaatje met dressing apart.
Nu klink ik echt als een gezondheidsfreak, hè! Ik doseer zelf graag mijn dressing (zeker als het van die typische witte mayonaise-achtige dressing is) en ben gek van goed gevulde salades, dus ik kies hier meestal met volle overtuiging voor! Oh, en eet ook de broodmand erbij volledig leeg want die kcal eet ik liever dan degene uit de dressing!

dsc_0601
Noem iets wat ze niet lust:
Vroeger veel, o.a. vis en vele groeten, nu lust ze enorm veel. Ik denk dat prei en broccoli niet echt haar ding zijn.
Dat is wel heel fout, Eli: ik ben GEK van broccoli, zoals de meeste lezers hier WEL zullen weten. Prei klopt wel. En knolselder. Die staan allebei nog op het ‘learn to eat’-lijstje.

Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
Bruiswater
Heel juist: ik hou van de pure smaak van eten en frisdranken durven dat al eens te verpesten. Alcohol drink ik zelden, dus dan liever wat water bij het eten en achteraf genieten van een goede koffie! Of van het aperitief vooraf!

Wat is haar schoenmaat?
Rond de 37?
Nope, 40. Daar schrik je van, hè! Loopschoenen vaak zelfs in maatje 41!

20161002_133827

Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
Medailles van marathons. Die verzameling zal binnenkort wel starten vermoed ik.
Oh ja! Nu verzamel ik nog 10 miles- & halve marathonmedailles. En boeken… Daar heb ik er echt te veel van.

Wat smeert ze het liefst op haar boterhammen?
P&J
Lekker, maar ik denk dat ik kaas & jam of zelfgemaakte tonijnsla nog net iets lekkerder vindt! Of een gebakken eitje met spek. Of zelfgemaakte hummus!

Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon:
?
Sushi, pizza, crème brullée. So many options!

Wat is haar favoriete ontbijtje?
Iets met kikkererwten en noten erop.
Dat klinkt supervies, maar wat hij eigenlijk bedoeld is een smoothiebowl of havermoutje met lekker veel toppings: diepvriesfruit, maar inderdaad ook noten, geroosterde kikkererwten, rozijnen…

Wat is haar favoriete muziek?
Muziek zoals op Joe, en liefst iets met een goed tempo voor bij het lopen.
Klopt, Joe FM staat op het werk altijd op, maar tijdens het lopen mag het wat steviger.

Wat is haar favoriete sportteam?
/
Een echt sportteam kan ik niet benoemen, maar ik ben wel grote fan van marathonloopster en blogster Annemerel! Als zij loopt, volg ik gegarandeerd online!

05-dscn1995
Welke kleur hebben haar ogen?
Bruin
Helemaal juist, al had je dat wel romantischer kunnen beschrijven!

Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?
Nagelbijten
Ik deed dat zelf vroeger ook, maar sinds ik ermee gestopt ben, voel ik dat Eli dat ook moet kunnen! Hup hup!

Waar is ze geboren?
Vilvoorde?
Yeesss. Tijdens een bevalling van maar liefst de volle 30 minuten! 

Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
Iets met chocolade, maar het moet een goeie zijn!
Chocolade vind ik snel te overheersend. Eigenlijk was dit een strikvraag: kip de taart maar en geef me crème brullée met een korstje zo krokant als in Amélie Poulain. Toch taart? Red velvet cake, cheesecake of carrot cake graag.

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?.
Lopen, turnen, …
Turnen, mahaha! Toen ik een jaar of 7 was inderdaad! Die carrière heeft niet lang geduurd! Ik ben eerder van het zwemmen, fietsen en inderdaad VOORAL lopen! Sporten waar je niet al te veel ooghandcoördinatie voor nodig hebt!

Wat zou ze uren kunnen doen?
Lezen, sporten
Klopt! Maar ook: schrijven, fotograferen, film kijken (als ik kan blijven zitten), koken en bijkletsen met vriendinnen!

dsc_0093

Wat is een uniek talent dat ze heeft?
Doorzettingsvermogen zoals ik bij niemand anders ooit heb gezien.
Andere mensen zouden mij gewoon koppig als een ezel noemen, maar omdat Eliot mij graag ziet, zegt hij dat zo!

4 gedachten over “De Valentijnstag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s