My favorites: favoriete goede voornemens voor 2017

Jawel, het nieuwe jaar is goed begonnen en daar horen traditioneel ook wat leuke voornemens bij. Nu moet ik zeggen dat mijn voornemens misschien een beetje minder klassiek zijn. Misschien is het beter ze plannen te noemen? Hier gaan we!

14311467_1295877377091852_7767288558606239687_o

  1. Meer (spontane) dates met vriendinnen.

Enkele weken geleden sprak ik spontaan af om met een vriendin even een theetje te gaan drinken op een onverwachte namiddag vrij! Zo van genoten. In 2016 schoten de vriendinnenafspraakjes er door het vele bloggen, lopen en werken wat bij in. Dat wil ik terug wat gaan veranderen in 2016

knipsel1

2. Eén of twee marathons lopen

Deze kennen jullie intussen al! Op het programma staat Rotterdam op 9 april, maar stiekem kijk ik ook al naar een eventuele najaarsmarathon. New York heeft de voorkeur, maar dat is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend.

canada2

3. Een reisje naar Canada ondernemen

Samen met mijn vriend plan ik een tripje naar Canada in juli 2017. De vluchten zijn geboekt, nu de rest nog! Een evenement staat al vast: het huwelijk van zijn nicht op Vancouver Island #zinin.

4. Het huis iets schoner houden

Ik hou van koken, sporten en bloggen, maar ik heb een absolute hekel aan wassen, stofzuigen en schoonmaken. Ik ben zo jaloers op mensen met prachtig opgeruimde huizen en een ordelijke schoonmaakroutine! Het lukt me gewoon niet, maar ik 2017 plan ik er iets meer regelmaat in te brengen. Benieuwd of dat zal lukken!

dsc_7303-300x300

5. Nog meer genieten van dessertjes en lekkernijen

In 2016 leerde ik al veel meer opnieuw te genieten van een stuk taart of wat chipjes bij de borrel. In 2017 plan ik het schuldgevoel volledig kwijt te raken als ik eens voor een ongezonde optie ga. Dat gebeurt op zich al niet vaak omdat ik er niet altijd zin in heb, maar als ik er dan voor kies wil ik daar zorgeloos van kunnen genieten.

6. De (sport)lat iets lager leggen

Mag het wat minder zijn, asjeblieft? Met marathontrainingen die tussen de 2 à 3 uur in beslag nemen en nog heel wat sport daarbuiten, wil ik eens leren mezelf wat minder te pushen. Het kan echt geen kwaad een dagje een workout over te slaan als ik me echt belabberd voel. Zodus, geen schuldgevoel als ik eens écht geen zin heb: daar gaan we aan werken!

logo

7. De blog uitbouwen en blijven schrijven!

De laatste maar zeker een van de belangrijkste: waar het niet zo’n punt is voor mij als de andere voornemens (behalve Canada en de marathon) misschien nog een jaartje zullen moeten wachten, wil ik de blog wel keihard blijven uitbouwen dit jaar. Samen met jullie! Fitmetlien bestaat nu een half jaartje! Daar gaan we nog een flink aantal jaren aan toevoegen.

2 gedachten over “My favorites: favoriete goede voornemens voor 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s