My favorites: favoriete workoutoutfit

Goed, ik geef het toe! Ongeveer de helft van mijn kledingkast bestaat uit sportkledij. De laatste tijd kan ik ook moeilijk de winkelstraat verlaten zonder een nieuw item toe te voegen. Zeker nu het wat kouder wordt, heb ik altijd wel wat nieuws (en warmer) nodig om te kunnen blijven trainen. Nieuwsgierig naar mijn favoriete outfits op dit moment? Ik zet ze even op een rijtje! 

In de zomer of voor trainingen binnen, combineer ik graag een kort shortje met een t-shirtje zonder mouwen. Mijn regel is: zolang het boven de tien graden is, kan je perfect in short lopen. Eronder kan dat eigenlijk ook nog, maar dat hangt het van de wind/regen af of dat comfortabel is, of niet.

dsc_0331

De items die je hierboven ziet, zijn eigenlijk allemaal niet zo duur, op de schoenen en sokken na. De shirtjes zijn allemaal van H&M en ik heb die eigenlijk in alle soorten kleurtjes. Het zwarte shortje is van Decathlon, net als de riem met waterflesjes. Het oranje shortje is ook van H&M (deze heb ik ook in het zwart) en het grijze shortje is van USA Pro. De schoenen en sokken zijn van Asics, mijn favoriete merk qua hardloopschoenen!

Trainen in de winter is dan weer andere koek: ik ben een echte koukleum. Zonder handschoenen en termische legging, red ik het buiten niet. Gelukkig staat er dan ook regelmatig een training binnen gepland, waardoor je ook je zomerkledij lekker kan doordragen.

Hierboven zie je meteen mijn favoriete winteroutfit: termische legging van Decathol, termisch vestje van decathlon en een truitje met lange mouwen van H&M eronder. Samen met een goed paar handschoenen, houdt dit de ergste kou wel buiten.

dsc_0327

Duikt de temperatuur echt onder 0? Dan zijn er nog extra maatregelen vereist: een extra ademend termisch truitje (van USA Pro), handschoenen en een gevoerd mutsje houden me dan wel warm. Ik draag overigens bij vriesweer twee paar handschoenen over elkaar, maar zelfs dan blijven koude handen een probleem door mijn slechte doorbloeding… Iemand een oplossing hiervoor?

dsc_0326

Op iets minder koude dagen, kies ik soms voor mijn andere loopleggings, die ik ook wel eens voor een training binnen draag. Deze zijn van Puma en H&M en ik vind het fijn dat ze opvallend zijn van kleur! Vloekt heerlijk met mijn roze schoenen en rode haren! Prima!

dsc_0334

God was bij mij niet zo vrijgevig wat de voorgevel betreft. Als puber kon ik daarover mokken, terwijl ik het nu echt als een zegen beschouw: zo kan ik al die frivole modelletjes qua sportbh’s gemakkelijk dragen! Van boven naar onder: mijn nieuwste heerlijke bh van Tezenis en drie bh’s uit de H&M collectie van afgelopen jaar! Vooral die met de fijne bandjes vind ik nog wel elegant!

dsc_0339
Voor een lange training ben ik altijd goed voorzien van accessoires zoals haarrekjes, een haarbandje, mijn trouwe FitBit, mp3speler van Philips (wat een topding, gaat al 7 jaar mee op elke training!) en waterriem van Kalenji (huismerk Decathlon) waar je ook je telefoon en snoepjes/gelletjes in kwijt kan.

dsc_0361

Sinds kort heb ik ook een nieuw paar hardloopschoenen: de Asics Gel Nimbus 18. Wat een verschil met de vorige die eigenlijk voor korte afstanden op onverharde wegen bedoeld waren! Deze vangen de schokken een pak beter op, ook al leken ze in het begin wel erg strak te zitten! Nu ze ingelopen zijn, ben ik er erg tevreden over. Met oog op de marathontraining die binnenkort echt van start gaat, zal ik ze goed kunnen gebruiken.

dsc_0356

Vlak na een wedstrijd heb je niet altijd de mogelijkheid om meteen te douchen of je op te warmen. Ook ervoor kan het vaak erg koud zijn omdat je nog niet meteen in beweging bent. Deze truitjes draag ik dan over mijn hardloopkleding heen om toch wat warmer te blijven: Kalenji fleecetruitje als het erg koud is en mijn USA pro shirt als het gewoon wat frisser is. Zei ik al dat ik een koukleum was?

dsc_0352

Oké, nog eentje dan! Net als elke dame train ik het liefst de dag zelf nog in de nieuwste outfit die ik gekocht heb! Mijn laatste aanwist is dit setje uit de nieuwste collectie van Tezenis! Het zit echt heerlijk en de legging is – niet onbelangrijk – lekker warm. Deze ga ik deze winter nog vaak dragen voor mijn (binnen)trainingen, denk ik!

Wat zijn jouw favoriete outfits? Hoe bescherm jij je tegen de kou in de komende winter? Andere tips? Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s