My favorites: workout songs

Ondertussen loop ik al een jaartje of zeven regelmatig een rondje. In het begin waren dat korte afstandjes, maar tegenwoordig zit er regelmatig een toertje tussen de 15 en 20 kilometer tussen. De marathons van Brussel en Rotterdam komen namelijk steeds dichterbij! Mijn snelste afstanden loop ik steeds met een stevige beat erbij vanop mijn old school mp3 speler die nu al een jaar of vijf meegaat. Wat staat daar zoal op

1.Walk – Foo fighters

Geen betere song om je run te eindigen! Vooral de pauze waarna ‘Learning to walk again’ heel hard door de speakers knalt… Instant superhero feeling!

2. Don’t stop me now – Queen

Zeer moeilijk om danspasjes te bedwingen als deze voorbij komt, maar al lopend is dat toch geen aanrader. Yup, persoonlijke ervaring.

3. We are never getting back together – Taylor Swift

Wat doen hardlopers als ze een break-up meemaken? Inderdaad, ze gaan rennen: erg lang en erg snel. Deze song stond bij mij toen een tijdje op repeat in een ‘broken heart’- periode, maar ik vind het nog steeds een topschijf! Oh, en voor de nieuwsgierigen onder jullie: we got back together.

4. What do you mean? – Justin Bieber

Mag het even wat fouter? Mijn eerste 10 k liep ik op het moment dat Biebers nieuwe album uitkwam en mijn trouwe MP3 door waterschade alleen nog maar Biebersongs besloot af te spelen. Pure endorfine, dit spul.

5. Kryptonite – 3 Doors Down

Wat een topschijf! Pure energie!

6. Gives you hell – The all American Rejects

Zie puntje 3: ik ben niet zo een aardig persoon als ik ren. Iets met adrenaline en frustraties kwijt geraken, denk ik! Het voordeel: als ik thuiskom ben ik helemaal zen.

7. Raise your glass – P!nk

Veel van de liedjes van P!nk staan in mijn running playlist! Ze hebben vaak exact dat goede ritme om je voeten op het juiste tempo te krijgen. Heerlijk.

8. Ta fête – Stromae

Heerlijk ritme. Vergeet zeker ook niet de videoclip eens te kijken: al de video’s die Stromae bij zijn liedjes maakt, zijn echte pareltjes.

9. Fight Song – Rachel Platten

Wat zijn jouw favoriete workout/running songs? Ik lees ze graag in de comments!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s