Plog: lunchen & shoppen

Ploggen: niet te veel zeuren, maar een fotoverslag van een dag gegrepen uit mijn leven zonder al te veel Instawaardige bewerkingen. Opnieuw tijd voor een zaterdagplog! Dit keer was het een typische weekenddag voor mij: een goede workout, lekker lunchen, shoppen en ’s avonds nog even stevig aan het werk. Kijken jullie mee?

Goeiemorgen! Rond 8 u start ik mijn workout en daar was ik precies niet zo heel blij mee. Ik had er wel zin in hoor. Lekker een uurtje losfietsen.

Ondertussen kijk ik een nieuwe aflevering van een van mijn favoriete weekly vlogsters: Kelly Caresse schrijft eigenlijk vooral over het moederschap. Ik heb daar absoluut nog geen ervaring mee, maar ik hou erg van de manier waarop ze het brengt. Heerlijk luchtig. En haar dochtertje heeft een passie voor Frozen. Herkenning en zo.

Een uurtje en een douche later zie ik er al wat beter uit! Tijd om de dag echt te starten!

Namelijk met ontbijt: deze glaasjes stonden al klaar in de koelkast want de jelly onderaan moest een uurtje opstijven. Net een dessertje: ananasamandeljelly met bovenop magere (gezoete) yoghurt met appel en rode biet. Bovenop kwam nog rozijntjes, mango en aardbeien uit de diepvries. Even genieten (tweemaal, want ze zijn allebei voor mij).

Daarna werk ik een blogje af over de Koreaanse keuken en fiets naar de Action: tijd om wat easy snacks in de slaan: beef jerky, gedroogde peertjes en aardbeien en twee soorten olijven. Elk van deze snacks bevat rond de 70 kcal. Lekker makkelijk om mee te nemen naar het werk.

Daarna ga ik door naar de h&m: deze sushi-trui had ik namelijk al langer op het oog. Jep, die gaat zeker mee!

Nog meer paswerk: deze basic t-shirt neem ik ook mee. Deze kleur had ik namelijk nog niet, denk ik.

De broek met leuke streepjes gaat niet mee. Sinds ik steeds langere afstanden loop, zijn mijn kuiten zo gigantisch dat ze in geen enkele broek meer passen, terwijl die boven dan weer te ruim zit. Vroeger vond ik uitzicht belangrijker dan comfort, terwijl ik nu gezworen heb niets meer te kopen waarin ik me niet 100% comfortabel voel. Ach, first world problems.

Nope. Valt me iets te ruim.

Ik ben een beetje verslaafd aan van die langere truien die je gemakkelijk over elke outfit kan dragen. Deze moet dus wel mee.

Hoewel ik niet gek ben van roze, kan ik oudroze met mijn rode haren meestal nog wel hebben. Maar deze is echt te tuttig voor mij. Kraagje en zo…

Erg lang blijf ik niet hangen, want ik heb afgesproken met Lauren (volg haar: heerlijke veggie recepten!) in de Via Via in Mechelen, waar ik onlangs nog een interview deed. Deze seizoenssalade met kaas, rijpe vijgen, zongedroogde tomaten en zwarte olijven was zo lekker! En hoe cool is de tekst op mijn bord?

Daarna ga ik snel door naar huis, terwijl ik op de trein verder lees in dit boek dat ik van mijn schoonmama cadeau kreeg! Eindelijk ben ik eraan toegekomen het te lezen, en het is werkelijk prachtig. Dankjewel.

Zelfs in de wachtzaal van de sportdiëtiste lees ik verder. Ik wilde nog even een laatste check-up van mijn vetgehalte en gewicht alvorens de halve marathon binnen twee weken te lopen. Ook had ik nog wat vragen over mijn voeding vlak voor de wedstrijd. An heeft mij vorig jaar begeleid met mijn ondergewicht en we kennen elkaar inmiddels erg goed. Bijkletsen dus! Ook bespreken we stilaan een eerste schema voor mijn marathontraining die start in december. Dan train ik voor de volledige afstand (Rotterdam op 9 april) en daar wil ik ook qua voeding stevig in ondersteund worden.

Ik loop meteen door naar de supermarkt voor wat boodschappen voor het avondeten. Mijn zeroverslaving is nog steeds niet over… Al ben ik wel van 1,5 liter per dag naar maximum 1 blikje per dag gegaan. Goed, hè, al ligt dat ook aan het feit dat ik dat op het werk niet binnen handbereik heb.

Ik eet deze avond bij mijn ouders en spot bij het binnenlopen een erg rijpe aardbei in onze achtertuin. Mine, mine mine!

Te lekker: avocado on toast met kaas uit de oven. Daarbij eet ik nog een flinke portie groente met ketchup als dip en olijven gevuld met vijgen van de oil en vinegar. Ik krijg opnieuw honger als ik het zie!

Daarna trek ik mijn sushi-trui aan voor een eventje die avond.

Tijd om aan het werk te gaan: CC Vilvoorde bestaat 10 jaar en daar hoort een feestje bij. Met lege handen toekomen, kan natuurlijk niet. Even nog een bestelling plaatsen bij mama en papa.

De brochure is dit jaar zo mooi: allemaal glittertjes vanwege het tienjarig bestaan. Proficiat, jongens!

We vieren met een speech en een concertje. De funk van Otomachine is niet helemaal mijn ding, maar de sfeer zit zo goed dat ik me toch wat laat meeslepen. Na het concert praat ik maar even na op de receptie want de volgende dag staat de wekker weer vroeg voor een dagje werken bij mams en paps bloemenzaak. Ik rij snel terug naar het ouderlijke huis. Thuis eet ik nog een (lekker grote) midnightsnack alvorens mijn bed in te duiken. Slaapwel!

 

Een gedachte over “Plog: lunchen & shoppen

  1. Ooh kei leuk dat je een link naar mijn instagram hebt geplaatst! ❤ In de Action op de A12 hadden ze enkel bananenchips. 😦 Peer en aarbei lijkt me super lekker! Volgende keer maar naar een andere gaan. :p

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s