Plog: verjaardagsfeestje en première

Ploggen: niet te veel zeuren, maar een fotoverslag van een dag gegrepen uit mijn leven zonder al te veel Instawaardige bewerkingen. Zaterdag was een stevig dagje: om kwart na zes ging ik al op pad voor een duurloop. Later waren er nog een verjaardagsfeestje in de familie van mijn vriend en gingen we naar de premiere van Meskens in Motown. Kijken jullie mee?

Eigenlijk had ik deze ochtend gepland om tot 7 u te slapen alvorens te gaan lopen, na een late try-out de avond ervoor. Om 6 u ben ik echter klaarwakker: de werkroutine zit er alweer goed in. Als ik lang blijf liggen, krijg ik te veel honger om nog te vertrekken dus ik spring een kwartiertje later mijn bed uit. Banaantje erin, water mee en gaan!

Het waren 9 lange kilometers met veel koude mist, gevolgd door 8 kilometer rustig verder hobbelen en 1 kilometer pure euforie. Snel even een selfie maken alvorens de douche in te duiken. 18k in the pocket!

Dat is beter: het is het perfecte weer om deze lange jurk te dragen! De sokken mag je even negeren!

Na het lopen heb ik altijd reuzehonger! Ik ga voor een stevige portie yoghurt met appel, rode biet, tropisch fruit, enkele noten, geroosterde kikkererwten… Je kent het ondertussen: the usual toppings! Volgende week hoop ik eindelijk opnieuw diepvriesaardbeien in de Lidl te vinden. Dat is eigenlijk mijn favoriete topping, maar ze waren steeds uitverkocht! First world problems…

Jep, het is 30 graden buiten en ik ga bloggen met thee en een dekentje… Het hoort nu eenmaal zo!

Maar erg lang duurt dat niet… Normaal heb ik nooit echt honger na een lange run tot de avond eraan komt en ik in een vretend monstertje verander. Dit keer wil ik dat vermijden door ’s middags een lekkere verwenlunch op tafel te zetten: geroosterd vers brood met smeltkaas en kippensoep! Call me crazy, maar ik ben echt gek op dit soort comfortfood!

Daarna maak ik nog snel een salade met zalm, maïs en zwarte olijven voor in de avond omdat ik onderweg zal moeten eten.

Bakjes vullen!

Al snel vertrek ik richting de trein om naar het verjaardagsfeestje te gaan van het lieve nichtje van Eliot! Ze wordt 18 en ik heb er heel veel zin om: deze kant van de familie heb ik namelijk nog niet ontmoet! Spannend!

Ik vul mijn treinkaart in met een balpen met my name on it! Of toch die van de zaak van mijn ouders…

In mijn lunch zat nogal wat look: even dat probleem verhelpen.

En nog wat lezen! Deze jeugdklassieker ‘Oorlog zonder vrienden’ heb ik vroeger nooit gelezen, maar ik vond het echt een aanrader nu! Op een dag of 2 was ie uit!

In de Metro lees ik ook dat onze show van vanavond bij de aanraders staat. Groot gelijk, vrienden!

Mijn vriend haalt me op aan het station. Hup, richting kennismaking en feest met lekkere hapjes!

Nog meer sangria, lekkere hapjes en ook taart! Helaas begint mijn maag na de run toch stevig op te spelen en ik vertrouw het niet helemaal… Ik wil de avond niet op het toilet doorbrengen, dus ik besluit de heavy stuff vandaag toch maar even over te slaan.

Het wordt een erg gezellige namiddag waarin we heerlijk gekletst hebben. Erg leuk om iedereen te leren kennen! Om 17 u vertrekken we richting Roma Antwerpen zodat ik nog even de pers kan opvangen voor het concert aanvangt. Dat verloopt nogal stressvol door het drukke verkeer, maar tegen dat het publiek de zaal binnen loopt, is alles helemaal in orde.

Showtime! Vrijdag zag ik al de try-out, maar Nathalie Meskens en haar band hebben nog dubbel zoveel energie op deze première! Het gaat top, al denkt mijn telefoon daar anders over. De batterij haalt het einde van de avond niet meer, waardoor ik ook geen foto’s meer heb gemaakt. Uiteindelijk lag ik braaf voor 12 in bed! Drukke, maar heerlijke dag!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s