Plog: een dag mee op Theater aan Zee

Vanaf 15 juli tot 7 augustus werk ik voor Theater aan Zee, een echt cultureel feest in Vlaanderen! Twee weken lang verblijf ik hiervoor ook zelf in Oostende – ver weg van het normale fitte leven en het bijhorende healthy food. Toch probeer ik ook hier een beetje een balans te zoeken door genoeg beweging en healthy snacks te voorzien. Kijken jullie mee naar een van mijn festivaldagjes?

Net zoals thuis begin ik elke dag hier met een workout: een beetje rennen lang het strand, een fietstochtje of een leg workout vanop YouTube: een beetje creatief zijn is de boodschap.

Ik heb de laatste tijd een verslaving aan watermeloen-aardbeien limonade, die ik altijd fris heb staan voor tijdens mijn ontbijtjes na mijn workout: ook vanmorgen staat er een stevige halve liter klaar!

Na de workout volgt een welverdiend ontbijtje: kersenyoghurt met rasberry yoghurt smart protein, gedroogde bananen en cranberries en wat muesli. Yumie! Ik eet daar ook nog twee rijstwafels met marmelade bij.

Daarna snel de fiets op richting kantoor: het cultureel centrum van Oostende. Deze voormiddag heb ik nog geen voorstellingen op het festival zelf gepland, maar wel wat overleg met de collega’s over alles wat we de dag ervoor gezien hebben!

Na een paar momentjes achter mijn computer, ga ik richting de infostand van het festival om wat sfeerfoto’s te maken. In Café Koer, het festival- en cateringcafé verkopen ze deze lekkere dingen! Moest je nog naar Oostende afzakken voor Theater aan Zee: de appelcake met amandelnoten is een aanrader!

Lunchtijd! Elke middag staan er heel wat verschillende salades, broodjes, fruitsla, eitjes en gesneden vleeswaren op ons te wachten! Ik eet eigenlijk altijd hetzelfde: een half broodje met rauwe ham of kip, een half broodje ei en veel verse groenten en fruit. Daarnaast zie je links onderaan ook verse rolmops. Yumie!

Daarna werk ik nog even verder als sfeerfotograaf in het kinderpark, waar ik onder andere deze schattige papa met zijn zoontje spot!

Even wat gezonde snacks kopen en op mijn kamer (met frigobox, haha) afdroppen: rijstwafels, worteltjes en komkommer, kippenfilet, wilde perziken, appels en watermeloen water drops.

Daarna meteen door naar de première van ‘Multiverse’, een heerlijk absurde voorstelling waar ik wat foto’s maak van het slotapplaus.

Even later zitten we nog even een drankje te doen in Café Koer, het centrale festivalcafé, waar ik me bijna laat verleiden door deze lekkere quiche. Er staat echter een half uurtje later alweer een bedrijfsevent met walking dinner op de planning! Nog even inhouden dus.

Daar krijgen we onder andere deze lekkere hapjes… Kabeljauwmousse met allerlei toppings die ik niet kan onderscheiden…

En nog meer: gerookte zalm met avocado en krokante vismousse met sinaasappelsaus. Daarna volgt er nog veel meer lekkers, maar het grootste deel ervan sla ik over omdat we alweer naar de volgende voorstelling moeten.

We gaan in de late avond nog even kijken naar ‘Kluster’, een humoristische voorstelling van twee jonge gasten om de avond fijn af te sluiten! Heerlijk om nog even zo te genieten en flink te lachen na zo een lange dag!

Daarna maak en fotografeer ik alvast nog even mijn ontbijtje voor de dag erna, ook al is het inmiddels een stuk na middernacht! Morgen gaat de wekker weer om half 7 voor een stevige looptocht! Slaapwel!

 

3 gedachten over “Plog: een dag mee op Theater aan Zee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s